Meer resultaten voor zanger en dj

zanger en dj
Zanger Hans nu te boeken met carnaval.
Zanger Hans nu te boeken met carnaval. Jo Ha Lee bekend van TVOH nu te boeken. Raymon Hermans wenst iedereen een Vrolijk Kerstfeest. Nieuwe single Yves Berendse. Concert Gerard Joling GOUD op 5 Juni in Ziggo Dome. Frikandel Speciaal is de nieuwe hit van Bram Krikke. Emma Heesters en Rolf Sanchez scoren Alarmschijf! Romy Monteiro opent het Televizier Gala. Hey Maat is de nieuwe single van Raymon Hermans. Belle Perez viert 20 jarig jubileum met Fiesta Perez show. Like Like 0 Deel Volg 47K, 1 Volg 0. Klik hier voor onze online prijslijst. 60's' 70's' DJ's.' 80's' 90's' Dj's.' Bekende Drive in Shows. DJ met muzikanten. Drive in Shows. Dvd Dj VJ. Een feest DJ boeken.
DJ's' / VJ's: Combi: DJ Zanger of Zangeres Allerlei Artiesten.
10.000 of meer. Het is net dat beetje LIVE in combinatie met een DJ, wat de avond iets meer bijzonder maakt. Met een gouden keel en de juiste beat is een optreden van een DJ in combinatie met een zanger of zangeres altijd geslaagd.
zanger inhuren goedkoop
zanger en dj
Welkom op de website van Marcel de Rooij, zanger/entertainer en dj met een met een ongelooflijk veelzijdig repertoire en in te huren voor al uw feestelijke aangelegenheden: apres-ski avond, Amsterdamse avond, 70 ties 80 ties nightbruiloft, verjaardagsfeest, café, discotheek of bedrijfsfeest. Marcel is te boeken voor optredens vanaf 30 minuten maar zijn grote kracht zit vooral in het avondvullend verzorgen van feestavonden compleet met drive in disco bestaande uit een complete lichtshow, professionele geluidset met Marcel zelf als dj of zang optredens van Marcel gecombineerd als feest-dj. De Haagse zanger Marcel de Rooij leerde reeds op 6 jarige leeftijd gitaar spelen en zingen van zijn opa Bart Deligne die op zijn beurt ook muzikant en zanger was.
tankpas
Zanger en DJ in 1 voor uw bruiloft, feest of evenement Singer in Suit.
De dj en zanger kunt u hier dus in één keer boeken. Singer in Suit is erg allround en daardoor breed inzetbaar. Entertainment als zanger en dj is geschikt voor vele gelegenheden, waaronder een bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsfeest, trouwfeest, evenement of een verjaardagsfeest.
castor
Home Page Dj-Zanger-Band-Gezocht.nl. DJ gezocht.
DJ, zanger of Band gezocht? Vind het hier bij de handigste artiestenvergelijksite van Nederland! Zoekt u een DJ, zangeres of band voor uw feest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben artiesten voor iedere gelegenheid en elk budget.
Keyboost France
Ray Miller zanger Wikipedia.
zanger en dj. Ray Miller, artiestennaam van Rainer Müller Berlijn, 10 februari 1941 is een Duits zanger van schlagermuziek en dj. Vanaf 1964 was hij dj in een discotheek in Berlijn en in de loop van de jaren draaide hij in heel Duitsland.
SEO Page Optimizer Nederland
Ruud de Muzikant, Zanger en Diskjockey.
dj ruud/zanger ruuddemuzikant. Ik verzorg met veel plezier leuke optreden op bruiloften, kermissen, carnaval, schutterij of andere feestgelegenheden. Mijn muziek is bedoeld voor jong en oud en voor zowel kleine als grotere groepen mensen. De liedjes zijn voornamelijk in het Limburgs, maar ook Duitstalig en covers. Er is voor iedereen wat wils, waarbij een flinke portie gezelligheid voorop staat. Daarnaast kunt u bij mij terecht als u een discjockey zoekt voor het draaien van leuke muziek op uw feestje. WELKOM OP DE SITE VAN RUUD DE MUZIKANT, ZANGER EN DISKJOCKEY.
slotenmaker den haag
Zanger Klaus: Klaus en DJ.
Klaus nu ook samen te boeken met DJ. Vanaf heden bestaat er ook een mogelijkheid om Klaus te boeken met een DJ. Dit om de sfeer nog meer te verhogen en om nog beter en sneller de wensen van het publiek te vervullen. Het is voor mij als zanger onmogelijk om alle liedjes in mijn repertoire te hebben en zeker de nieuwste songs vallen niet mee!
het spoor
Zangerdj.nl DJ zanger en zangeres voor bruiloft/feest.
Skip to content. Shorty and the Blond. Shorty and the DJ. DJ Alex Dennis of Maurice. Contact en Boekingen. Shorty and the Blond. Shorty and the DJ. DJ Alex Dennis of Maurice. Contact en Boekingen. Shorty and the Blond. Shorty and the DJ. DJ Alex Dennis of Maurice. Contact en Boekingen. Voor elk feest. Een DJ, zanger en een zangeres die uw feest tot een écht feest maken! Bruiloften, Evenementen, Bedrijfs Privé feesten. De DJ en de zangers wisselen elkaar constant af zodat u een feestvullend programma zonder pauzes krijgt! Licht en geluid worden verzorgd. Gaat u trouwen? Zoekt u nog een gezellige en professionele act voor uw bedrijfsfeest? Wilt u uw jubileum vieren? Dan bent u bij het team van ZangerDJ.nl in goede handen. Het brede repertoire van de zanger en de overvolle muziekkoffer van de DJ. zorgen ervoor dat uw gasten op hun muzikale wensen worden bediend! Check onze recensies of neem direct contact met ons op!
google docs online
Zanger Mister Jukebox. Voor alle feesten en partijen de beste keuze!
Consultant

Contacteer ons