Op zoek naar nederlandse zanger bekend van zijn truckerliedjes?

nederlandse zanger bekend van zijn truckerliedjes
bol.com De Mooiste Truckerliedjes, Various CD album Muziek.
De vrachtwagenchauffeurs worden sinds er vrachtverkeer over de weg plaatsvind truckers genoemd dit alles in opvolging van de stoere truckdrivers in de U.S.A. De truckers zijn dan wel minder lang van huis dan de veelbezongen zeelieden, maar toch gaan de liedjes die vaak Country getint zijn over eenzaamheid maar vooral stoerheid. Deze 2-CD bevat voor het grootste deel Nederlandstalige Truckerliedjes die praktisch in alle cabines meegezongen worden. Uniek is deze 2-CD omdat de godfather van de Nederlandse truckerliedjes Henk Wijngaard niet alleen als Henk Wijngaard maar ook als Henk Weingard te beluisteren is.
HENK WIJNGAARD Boekt u bij Boekingskantoor Artiest.nu. MultiDatesPicker for jQuery UI.
De zingende truckchauffeur, bekend van o.a. Met de vlam in de pijp. Vanaf: 2.750 Algemene informatie. Henk Wijngaard; de zingende truckchauffeur. Al meer dan 25 jaar staat top-artiest Henk Wijngaard aangeschreven als de grote gangmaker in zalen, discotheken en feesttenten in Nederland, België en Duitsland. De populariteit van Henk kent dus geen grenzen en dat werd in 1996 nog eens onderstreept door het toonaangevende blad Misset Horeca dat de volkszanger uitriep tot de grootste vakman op zijn gebied: Nederlandstalige feestmuziek! De muzikale carrière van Henk Wijngaard startte al veel eerder dan 20 jaar terug. Naast zijn beroep van vrachtwagenchauffeur verdiende hij met zijn orkest The Road Stars een paar centen bij, maar deed ook een keertje mee aan een talentenjacht. Daar was Johnny Hoes van platenmaatschappij Telstar aanwezig en de beide heren kwamen aan de praat. Kijk zei Henk, Ik wil een hele LP vol zingen met truckerliedjes.
Gerard de Vries zanger Wikipedia.
De Vries maakte deel uit van het dj-team van de TROS, dat vanaf 3 oktober 1974 op Hilversum 3 startte met de befaamde TROS donderdag. Na zijn carrière als zanger en diskjockey werd Gerard de Vries ondernemer in de paranormale branche. In 2007 was hij kort te zien in het datingspektakel van de Nederlandse versie van het televisieprogramma Man bijt hond.
Truckerliedjes. YouTube.
Henk Wijngaard 120 Varkens naar Beiroet. door Michel van t Ende. Henk Wijngaard Tinus Tussengas. Henk Wijngaard Ik voel me rijk als een koning. I Swapped my Tractor for a Scania 143. Henk wijngaard bakker de baksteen. door Frank Daemen.
Henk Wijngaard boeken als zanger bij Quality Bookings.
De populariteit van Henk Wijngaard kent geen grenzen dankzij de Nederlandstalige feestmuziek waarmee hij het land doortrekt. Henk Wijngaard is oorspronkelijk vrachtwagenchauffeur en verdient wat bij met truckerliedjes. Op een gegeven moment neemt zijn muzikale carrière echter een enorme vlucht als in 1978 zijn eerste plaat Met de vlam in de pijp een tophit wordt. Daarop volgen succesnummers als Ik heb een truck als mijn woning en Kilometervreters. Na een rustperiode komt Henk Wijngaard in 1988 sterk terug met de hit Een sneeuwwitte bruidsjurk. Hij scoort wederom hit na hit. Met zijn innemende karakter maakt Wijngaard schijnbaar moeiteloos contact met het publiek. Hij is een gemotiveerde en geïnspireerde zanger en loopt nog steeds over van ideeën voor liedjes, niet alleen maar zeker ook voor truckers!
Gerard de Vries Teddybeer YouTube.
by terrorvenema 82784, views. ik heb een vraag Duration: 313. by biezsum 380674, views. Gerard de Vries Het spel kaarten Duration: 421. by Sofia van Nus 97951, views. Gerard De Vries Zijn leven is Duration: 415. by psvlimburg 72089, views.
De mooiste truckerliedjes Muziekweb.
Gerard de Vries Hilversum, 19 augustus 1933 Loosdrecht, 11 juni 2015 was een Nederlands zanger en diskjockey. Gerard de Vries, alias cowboy" Gerard, werd vooral bekend om zijn parlando-muziek, waarmee hij in de jaren zestig van de 20e eeuw enkele grote hits scoorde. Bekende hits van hem zijn Het spel kaarten uit 1965 en Giddy up go uit 1966. Veel van zijn nummers hebben het leven als vrachtwagenchauffeur als onderwerp. Onder meer Giddy up go en Teddybeer zijn hier. DOORVERWIJZING Highway Nederlandse band.

Contacteer ons