Meer resultaten voor foto zanger

foto zanger
Rhinestone Cowboy-zanger Glen Campbell gestorven De Standaard.
Foto: Photo News. De Amerikaanse countryzanger Glen Campbell is dinsdag gestorven, melden Amerikaanse media. Hij was 81 jaar en leed al enkele jaren aan de ziekte van Alzheimer. In Belgiƫ is hij vooral bekend met de hit Rhinestone Cowboy, ook bekend in de coverversie Vreemde Vogels, van Claire.
Dead zanger Wikipedia.
1 Als eerbetoon aan de zanger werd in 1991 het live album Live" In Leipzig" uitgebracht. Ook is de foto van zijn dood, door Euronymous genomen, te zien op de Dawn" Of The Black Hearts" bootleg. Later verschenen nog verschillende werken van Mayhem met Dead op zang.
Laatste foto's' voor zijn dood tonen fel verzwaarde George Michael Nieuws HLN.
Ook op sociale media was het de laatste maanden erg stil rond Michael. Een maand geleden meldde zijn Facebookpagina dat de zanger aan een documentaire genaamd Freedom werkte. De publicist van George meldde gisteren rond 11 uur s avonds dat de zanger vredig overleden was ten gevolge van hartfalen.
Topmodel en Maroon 5-zanger delen foto van hun eerste kindje Het Nieuwsblad.
Het celebritykoppel deelde alvast een foto van het kleine meisje op Instagram. Het was topmodel Behati Prinsloo die op Instagram een eerste foto deelde van de pasgeboren Dusty op de flink getatoeƫerde borst van papa Adam Levine. Onder de foto luidt het: Er" zijn geen woorden om Dusty Rose Levine te beschrijven.

Contacteer ons