Op zoek naar zanger gitarist gezocht?

zanger gitarist gezocht
zanger gitarist - Nederlandstalige Artiesten boeken / Twilight Entertainment.
Mocht de Nederlandstalige artiest welke u wilt boeken niet terug te vinden zijn neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of telefonisch tel: 0497-360718. Selecteer op alfabet. Zoek in artiesten. Bloed, zweet en tranen. Hollands got Talent. House of Talent. The Voice Kids. The Winner Takes It All. Duitse Act / zangers en Artiesten. The Voice of Holland. Maak een keuze uit de mogelijkheden. Vorige pagina Volgende pagina. Jan Smit Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit als lid van het koor De Zangertjes van Volendam op tienjarige leeftijd in Volendamse klederdracht het podium om met BZN-zangeres Carola Smit he Lees meer. Nick en Simon Nick en Simon gaven in oktober 2011 concerten in het GelreDome én degenen die het spektakel moesten missen is de 2cd/dvd-combinatie Symphonica In Rosso verschenen. Een uni Lees meer. Guus Meeuwis De Brabantse Guus Meeuwis begon 16 jaar geleden aan zijn succesverhaal. In 1994 won hij samen met zijn band Vagant het Studentensongfestival in Tilburg met het nummer Het is ee Lees meer.
Muzikanten gezocht Plaats uw zoekertje bij Music Electronics, Lokeren.
Zangeres zoekt band 11/07/2019 1718.: Hoi, ik ben Hanne, ik ben een zangeres van 17 jaar oud en ben nog op zoek naar een paar toffe muzikanten die samen een bandje willen vormen. Dit liefst in de regio West-Vlaanderen, maar Oost-Vlaanderen is ook altijd mogelijk. Ik zelf zing zelf vooral in het genre jazz en pop maar sta wel voor vele andere dingen open.; Ik zou dit bandje vooral voor mijn plezier willen oprichten, om lekker muziek te maken en te genieten. Stuur mij een mailtje: vdammehanne@gmail.com. Hanne Van Damme. voor onze band in heroprichting met vérse krachten, zoeken deze 7 een trompettist/trombonist om samen met onze altsaxofoniste een blazerssectie te vormen. Backing vocal n plus, leeftijd no worry, repetities Kapellen. Muziek eigen werk en enkele covers in de frisse Pop/Funk/Jazz/Soul/Reggae-sector. Info toestanden: freakwig@hotmail.com of 03.633.27.42. Zanger zoekt band 10/07/2019 1757.: Hallo, Ik ben Bruno een zanger uit ieper heb, vroeger in verschillende bands gezongen ook een cd opgenomen met blues band, Ik ben op zoek naar een coverband regio ieper, ik bezit ook een geluidsinstallatie, bij interesse kan je mij contacteren op mijn gsm 0498125309.
Gitarist Gezocht Muzikantenbank.NET.
Deze coverband zoekt met spoed een ervaeen gitarist met enige podium-ervaring in Breda of omgeving. Ons repertoire bestaat uit Pop/Rock eind jaren 70 tot nu, met diverse andere invloeden zoals bv New Wave, maar geen metal, grunten of punk. Gedreven fifties/sixties gitarist zoekt band.
Zanger Gitarist www.Evenses.com Gitarist Gezocht YouTube.
Nee, bedankt Neem een kijkje. Zanger Gitarist www.Evenses.com Gitarist Gezocht. Afmelden bij Evenses Entertainment? Abonneren Geabonneerd Afmelden. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een afspeellijst. Wil je een melding indienen over de video? Log in om ongepaste content te melden. Vind je dit een leuke video? Log in om je mening te geven. Vind je dit geen leuke video? Log in om je mening te geven. Beoordelingen zijn beschikbaar wanneer de video is verhuurd. Deze functie is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw. Gepubliceerd op 5 apr. Zingende Gitarist gezocht? Ga naar www.Evenses.com. Rupert is geboren in Engeland, waar hij een groot gedeelte van zijn leven doorbracht in de Londonse muziekscene. Vanwege zijn Engelse achtergrond, is hij in staat om Engelse liedjes te vertolken op een manier zoals weinig Nederlandstalige artiesten dat maar kunnen. Slecht met een gitaar en zijn stem, verzorgt hij op een intieme, mooie wijze allerlei pop, soul en rb songs. Verzoeknummers kunnen altijd ingediend worden! Entertainment Bureau Evenses verzorgt uw band, DJ, muzikant, act en entertainment.
Artiest/Band gezocht Muziekhandel Oudenaarde.
Ik ben nog nooit in een band geweest dus ik heb niets van band ervaring maar ik kan nog snel leren.: Als er bands zijn of mensen die nog een band willen starten intresseert zijn voor mijn gitaarkunsten" contacteer mij via mijn nummer of via email. Contact info: Christo Chatzis 0470526021 ccsoldier28@gmail.com. organiseer jij een evenement en je zoekt vlaamse artiesten boek dan de oudenaardse ambiancezanger Dirk Dekkers meer info www.dirkdekkers.be boekingen via email. Contact info: Dirk Dekkers info@dirkdekkers.be. STAR KISSES zoekt gitariste en bassiste. Na het recente vertrek van 1 van onze gitaristen en de bassist zijn we op zoek naar een gitariste en bassiste om hen te vervangen. We zoeken mensen die echt voor onze band willen gaan en betrouwbaar zijn.b Wij spelen vooral eigen werk. Het genre kan beetje als dit omschreven worden: De band EVANESCENCE, maar met meer poppy invloeden als TAME IMPALA, SUNRISE AVENUE en OSCAR AND THE WOLF. De bandleden zijn momenteel 1 lead zangeres 30, 1 backing zanger 37, 1 drummer 34 en 1 gitarist/toetsenist 29.
Gitarist gezocht BELGISCH CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
Ham Kwaadmechelen Drummer zoekt Gitarist Rock Pop Funk. in 0 band 15.12.2018 Zoekt gitaarspeler Ben op zoek naar mensen om samen te spelen, op te treden. ik was van plan om een bericht te sturen waarin ik een succes wilde melden en wist niet waar ik deze anders naartoe had moeten sturen. Ik heb mij bij muzikanten-in-jouw-stad aangemeld als songwriter/tekster en een producent heeft mij gevonden. Na slechts 6 maanden heb ik een contract aangeboden gekregen van een grote muziekuitgeverij. Mijn song wordt binnenkort gepubliceerd. Bedankt voor deze service." Chart positie van leden. Rock Indie/Alternative Author: June. meer dan 1000 positieve ervaringen! Prima" contact gehad. Enthousiast artiest" Judith Ter, 2652 Berkel en Rodenrijs Was" prima contact, veelzijdige muzikant" Judith Ter, 2652 Berkel en Rodenrijs Samen" meteen leuk een middag muziek gemaakt" Nicole Hue, 2613 Delft Allround" zanger met aangename stem" roland mis, 3221 Holsbeek Nieuwrode Geschoold" in trompet en piano, biedt interessante mogelijkheden tot samenwerking."
musicians page.
Bij interesse graag persoonlijk bericht. Dringend zangeres gezocht voor startende band in de regio 1500 Halle., genre Blues, Rock en Hard Rock. Repeteren op dinsdag avond in Dworp. Indien interesse mail naar Dirk.leroy3@telenet.be. Zoekt zangeres en leadgitarist. Bedoeling is om bestaande nummers oud en nieuw te coveren. Repeteren op zaterdag om 14.00 uur te Ledeberg. Hey hey, wij van Stray Kitten and The AlleyCats zoeken kersverse vaste drummer.
Zanger Gitarist www.Evenses.com Gitarist Gezocht YouTube.
Deze video is niet beschikbaar. De volgende video begint stoppen. De beste muziek op je desktop. Luister in onze nieuwe desktopversie naar je favoriete muziek, officiële albums en meer. Nee, bedankt Neem een kijkje. Zanger Gitarist www.Evenses.com Gitarist Gezocht. Afmelden bij Evenses Entertainment?
Zanger/zangeres en gitarist gezocht Dé Muzikantenbank Facebook.
Muziektheater zoekt pianist/toetsenist. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Zanger/zangeres en gitarist gezocht. Zanger/zangeres en gitarist gezocht. Drummer en bassist zoeken voor nieuw op te starten pop/rock band een zangeres/zanger en gitarist.
Gezocht Archief GitaarNet.
Metalcore band zoekt slaggitarist. Gezocht: Zanger voor Symphorock groep. Meer muzikanten aangeboden/gezocht. GITARISTEN IN ZEELAND EN WEST BRABANT GEZOCHT. Start een vette beginband. Autumn Friesland zoekt 2de gitarist! Allround trio zoekt prof.gitarist/zanger. Tips hoe mensen in omgeving te vinden? Bandleden gezocht omgeving Deventer.

Contacteer ons