Zoeken naar overleden nederlandse zanger

overleden nederlandse zanger
Lijst van Nederlandse artiesten Wikipedia.
Frans van Schaik. Jay Coster Tanya. Ernst Daniël Smid. Maan de Steenwinkel. Robert Jan Stips. Dimitri van Toren. Babette van Veen. Herman van Veen. Henri van Velzen. Dennis van de Ven. Roel van Velzen. Jerry van Vianen. Eefje de Visser. Paul van Vliet. René van Vooren. Ivo de Wijs. Zangeres Zonder Naam. Zie ook bewerken. Lijst van Nederlandse bands.
Zangeressen Zangers en Muzikanten Overleden in 2016.
20 oktober 2016 Mieke Telkamp Nederlandse zangeres die vooral bekend is geworden door haar lied Waarheen, waarvoor Amazing Grace dat jarenlang het meest gespeelde nummer tijdens begrafenissen was, overleden in Zeist, Utrecht, Nederland leeftijd: 82 jaar Geboren op 14 juni 1934 in Oldenzaal, Overijssel, Nederland.
Nederlandse zanger Thé Lau overleden De Standaard.
Nederlandse zanger Thé Lau overleden. 24/06/2015 om 1310: door jvt. Thé Lau vorig jaar op Pinkpop. Vorige afbeelding 1 van 2 Volgende afbeelding. De Nederlandse zanger en schrijver Thé Lau is gisteravond in zijn woning in Amsterdam overleden. Dat heeft zijn management gemeld.
Nederlandse zanger Armand Ben" ik te min" overleden.
Verwijs naar dit item met onderstaande URL. Nederlandse zanger Armand Ben" ik te min" overleden Auteur: Ludwig De Wolf. 01 / 01. Nederlandse protestzanger Armand is gestorven. vr 20/11/2015 1107: Ludwig De Wolf De Nederlandse protestzanger Armand is op 69-jarige leeftijd overleden.
Thé Lau muzikant Wikipedia.
23 juni 2015. Zanger, muzikant, schrijver. Matheus Josephus Thé Lau Bergen, 17 juli 1952 Amsterdam, 23 juni 2015 was een Nederlands muzikant en tekstdichter/schrijver. Zijn grootvader is de kunstschilder Thé Lau. 2.3 Radio 2 Top 2000. 5 Externe link. Lau speelde als gitarist in verscheidene bands en was lid van Neerlands Hoop Express. In 1979 richtte hij de band The Scene op, bekend van de hits Blauw en Iedereen is van de wereld. Lau werd de leadzanger. Lau nam in 2003 afscheid van zijn band en toerde sindsdien met toetsenist Jan-Peter Bast langs de Nederlandse theaters.
Deze bekende Nederlanders overleden in 2016 Nieuws.nl.
Grote namen als George Michael, Prince en David Bowie ontvielen ons dit jaar. Maar ook in ons eigen kikkerlandje zijn de nodige bekende Nederlanders en prominenten overleden, zoals Joop Braakhekke en Johan Cruijff. Bekijk hieronder van welke Nederlandse sterren we afgelopen jaar afscheid hebben moeten nemen.:
Nederlandse cabaretier Henk Elsink overleden.
Nederlandse cabaretier Henk Elsink overleden Auteur: Belga, Sara Van Poucke. za 25/02/2017 1344: Belga, Sara Van Poucke De Nederlandse cabaretier, zanger en schrijver Henk Elsink is op 81-jarige leeftijd overleden. Een van zijn bekendste en ook wel wat omstreden conferences was Harm" met de harp, waarin hij een stereotiep beeld van de homoseksueel neerzet.
Lijst van personen overleden in 2016 Wikipedia.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Commons heeft mediabestanden in de categorie 2016 deaths. Dit is een lijst van personen die overleden zijn in 2016. De lijst is uitgesplitst per maand. Zie de lijst van overleden personen per maand.: Overleden personen per kalenderjaar.
Overleden Nederlandse zanger of zangeres. Optredens of clips van hen maken de herinnering compleet en voor al deze artiesten geldt R.I.P. t/m 2019 YouTube.
Log in om video's' te liken, te reageren en je te abonneren. De volgende video begint stoppen. NL Artiesten Afspeellijsten. Abonneren Geabonneerd Afmelden 435K., Overleden Nederlandse zanger of zangeres. Optredens of clips van hen maken de herinnering compleet en voor al deze artiesten geldt R.I.P.

Contacteer ons