Zoeken naar nederlandse zanger met gitaar

nederlandse zanger met gitaar
SeniorPlaza Jaren 50 SeniorPlaza.
Eind jaren vijftig richtte sologitarist Joop van Heusden op een bovenkamertje aan de Haagse Wenckebachstraat, samen met zanger Joop Jonkers, Paul van der Voort Maarschalk slaggitaar en Martin de Roo drums de Haagse rockband The Black Albino's' op. In de periode tot en met 1963 speelden The Black Albino's' regelmatig in de weekeinden in Den Haag, toen beatstad nummer één. The Black Albinos hebben hun sporen verdiend door op grote festivals op te treden, zoals de Haagse Beatnacht, het Malieveld festival en het Scheveningse strandfestival. Hun sterkr samenspel gedurende anderhalf jaar werd in 1962 beloond met een platencontract. De eerste single Shish Kebab, een pittige bewerking van de populaire Harem Belly Dance, instrumental van Ralph Marterie uit 1957. De B-kant bleek echter door de tijd hun meest gewaardeerde bijdrage aan de popgeschiedenis. Een opvallende echo-installatie en vondsten in het arrangement van St. Louis Blues, zorgde voor een originele en pittige uitvoering. In 1962 verscheen een tweede single en evenals op hun eerste single, waren zowel de A als de B-kant uitschieters onder de gitaar rockers.
Nederlandstalige Artiest boeken? Viking Entertainment.
Voor elk feest, van grote evenementen tot kleine privé gelegenheden, verzorgt Viking Entertainment de muzikale omlijsting. Als u opzoek bent naar een grote Nederlandstalige artiest of meerdere Nederlandse artiesten, kunt u bij Viking Entertainment terecht. Nederlandse artiest boeken? Dat doe je bij Viking Entertainment. Viking Entertainment beheert dankzij jarenlange ervaring een groot netwerk en zakenpartners. Daardoor kan Viking alle Nederlandstalige artiesten boeken voor uw feest of evenement. Jannes, Frans Duijts, André Hazes, Gerard Joling en Marco Borsato zijn de revue al gepasseerd. Ook de wat minder bekende Nederlandse artiesten zijn te boeken bij Viking. Boekingen van een Nederlandse artiest.
Nederlandse zangers boeken? Bekijk de ruime keuze bij Evenses.
Of het nu gaat om een festival, een borrel, een herdenking of een spetterend feest; de Nederlandse zangers van Evenses kunnen iedere gelegenheid aan. U kunt een keuze maken uit ons gevarieerde aanbod, ook kunt u meerdere zangers tegelijk aanvragen als u op het eerste zicht nog niet kunt kiezen. De prijslijst van de artiest hangt af van de zanger of zangeres. Nederlandse volkzangers, Limburgse zangers tot Hollandse zangers, Evenes beschikt over een groot bestand van artiesten. Nederlandse zangers boeken maken van uw event een onvergetelijk feest! Wilt u Nederlandse zangers of een Nederlandse zangeres boeken voor uw huwelijk, jubileum of evenement? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
Zanger, Zangeres Nuenen NEDERLANDS CENTRAAL MUZIKANTENREGISTER.
24 km Budel-Schoot Zanger/Zangeres zoekt Gitarist Blues/Swing Jazz Christian. in 0 band 29.01.2020 Gitaar gevraagd Budel Schoot advertentie Hoi Gitaristen uit omgeving Budel, ik speel zelf rhythm gitaar en zing. 39 km Tilburg Zanger/Zangeres stelt zich voor Jazz Pop. in 0 band 27.01.2020 Vocals! Amateurzangeres met wat podiumervaring. Vaardig in de nodige popballads, lichtere up-temponummers en jazzklassiekers. Zingen met emotie en een verhaal overbrengen pluspunten. 31 km Tilburg Zanger/Zangeres stelt zich voor Progressive. in 0 band 22.01.2020 Progressive zanger. Ik ben een zanger 3 octaven-tenor met liefde voor progressieve en symfonische muziek Ik Heb veel muziek ervaring en schrijf mooie teksten en zanglijnenFish/Gabriel/Hammill. 38 km Peer Peer Zanger/Zangeres stelt zich voor Electronic Pop. in 0 band 14.01.2020 Electronic vocals Hallo ik ben eddy ik zou graag wat ervaring opdoen en wat bijleren op muzikaal vlak. ik kan helaas wel alleen nederlandse liedjes zingen.
De 100 mooiste Nederlandstalige liedjes Muziekweb.
Nadat Neerlands Hoop in 1979 uit elkaar viel, zocht Vermeulen zijn heil in de muziek, onder meer met zijn band De Toekomst.Vermeulen ontving in 1981 een Edison voor zijn album Doe Het Niet Alleen, maar hij was het meest succesvol in Vlaanderen. Een voorstelling over de Eerste Wereldoorlog voerde Vermeulen slechts één keer op in Nederland, maar trok in België een jaar lang volle zalen. Vermeulen was een charismatische performer die met zijn stem kon bulderen als fluisteren.Zijn liedjes werden onder meer uitgevoerd door Ernst Jansz, Pierre van Duijll en rapper Akwasi. Bram Vermeulen overleed in 2004 tijdens zijn vakantie aan een hartstilstand. Samen met zijn schoolvriend Lennaert Nijgh was Boudewijn de Groot verantwoordelijk voor de beste Nederlandstalige luisterliedjes van de jaren zestig.
Nederlandstalige artiest boeken Artiestenbureau Lukassen Produkties.
Jeffrey Kuipers is een allround zanger, bij groter publiek bekend van zijn Nederlandstalige hits Alles wat je zei, Ware Liefde en Wat je zegt. Duo Sowieso 695 vanaf., Sowieso is het bewijs dat een klein orkest ook groot kan zijn. Voor de openbaarmaking van auteursrechten is degene die een artiest laat optreden of op een andere manier muziek ten gehore brengt een vergoeding verschuldigd aan Buma. Deze vergoeding bedraagt 7% van de gage. Lukassen Produkties is gerechtigd namens de vereniging Buma deze auteursrechtelijke vergoeding bij u, als opdrachtgever, te incasseren. Dit bespaart u een hoop administratie. VOLG ONS OOK OP. xml version1.0" encodingUTF-8? xml version1.0" encodingUTF-8? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Mis nooit meer een mooie aanbieding, een evenement of het laatste nieuws over uw favoriete act. Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Laat dit veld lees als je een mens bent.: Nog meer Lukassen Produkties. Lukassen Produkties verzorgt het management van Vele top artiesten, bands en acts. Dankzij meer dan 55 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij u optimaal van dienst zijn en nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Zanger / gitarist zanger boeken voor uw gelegenheid?
Het repertoire bestaat uit pop van alle tijden. Meer informatie Bekijken. Zanger-gitarist en entertainer Jimmy Hadders." Dé Rock n Roll zanger van dit moment. Muziek van Elvis tot Queen, Bon Jovi en Douwe Bob. Meer informatie Bekijken. Pianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten! Meer informatie Bekijken. Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid. Meer informatie Bekijken. Laat u betoveren door zanger Clay met zijn prachtige soulvolle stemgeluid! Meer informatie Bekijken. Taylor is met zijn grote passie voor muziek te boeken voor iedere gelegenheid. Meer informatie Bekijken. Deze accordeonist speelt authentieke accordeonmuziek in alle genres. Meer informatie Bekijken. Zanger-gitarist Jeroen weet zijn gasten onmiddellijk te boeien met zijn unieke stemgeluid. Meer informatie Bekijken. Zanger pianist Guus." Zanger pianist Guus is een veelzijdige artiest met een breed en vrolijk repertoire. Meer informatie Bekijken. Zanger huren voor uw evenement? Via Evenses kunt u verschillende zangers boeken die u van entertainment zullen zorgen. Zo hebben wij zanger-pianisten, zanger-gitaristen bekende zangers en feestzangers. Zanger Yuri Zanger Mr. Jaxx Zanger Danny Zanger Lode. Voor uw feest, verjaardag of bruiloft een zangeres boeken? Evenses biedt u allerlei zangeressen die in allerlei genres te boeken zijn.
De leukste muzikanten en artiesten uit Noord-Brabant direkt boeken!
Deze band is een allround beroepsorkest bestaande uit een: toetsenist-zanger, gitarist-zanger en een zangeres. De band is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen zoals o.a. bruiloften, personeels en bedrijfsfeesten, cafés en feesttenten, etc. Ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van bijv. receptie of diner dansant is deze band zeer geschikt. Prijs 3 uur optreden: 1530, max 4 uur. Prijzen ex 9 % BTW. Details Optie plaatsen. Neil Diamond Tribute. Details Optie plaatsen. Neil Diamond Tribute. Marcel is al vanaf zijn jeugd geïnspireerd door deze legendarische zanger en weet met zijn uitstraling en warme stem die heel dicht in de buurt komt van de echte u mee te nemen naar de jaren 70. Met zijn show krijgt hij iedereen, zowel liefhebbers van Neil Diamond als ook mensen die minder van hem kennen, in beroering. Met zijn flinke haardos en flamboyante overhemden neemt hij u mee in de sfeer van toen. Prijs 3 uur optreden: meer info bij details. Prijzen ex 9 % BTW. Details Optie plaatsen. One-man Band Gitaar en Zang Spanish Blue.

Contacteer ons