Resultaten voor dj zanger

dj zanger
Zanger
Zangerdj.nl DJ zanger en zangeres voor bruiloft/feest.
Skip to content. Shorty and the Blond. Shorty and the DJ. DJ Alex Dennis of Maurice. Contact en Boekingen. Shorty and the Blond. Shorty and the DJ. DJ Alex Dennis of Maurice. Contact en Boekingen. Shorty and the Blond. Shorty and the DJ. DJ Alex Dennis of Maurice. Contact en Boekingen. Voor elk feest. Een DJ, zanger en een zangeres die uw feest tot een écht feest maken! Bruiloften, Evenementen, Bedrijfs Privé feesten. De DJ en de zangers wisselen elkaar constant af zodat u een feestvullend programma zonder pauzes krijgt! Licht en geluid worden verzorgd. Gaat u trouwen? Zoekt u nog een gezellige en professionele act voor uw bedrijfsfeest? Wilt u uw jubileum vieren? Dan bent u bij het team van ZangerDJ.nl in goede handen. Het brede repertoire van de zanger en de overvolle muziekkoffer van de DJ. zorgen ervoor dat uw gasten op hun muzikale wensen worden bediend! Check onze recensies of neem direct contact met ons op! Kies de artiest die u graag op uw feest wilt laten optreden! Het team van ZangerDJ.nl.
zangeres
dj zanger.
zanger gezocht nederlandstalig. nederlandstalige zanger gezocht. zanger rinus boeken. nederlandse zanger met gitaar. amsterdamse zanger boeken. goedkope zanger boeken. zanger nederlandse liedjes. zanger zangeres gezocht. zanger of zangeres gezocht. Robert Pouwels ZANGER / ENTERTAINER / DJ. ZANGER / ENTERTAINER / DJ.
boekingsbureau artiesten
Shorty and the Blond Dj zanger en zangeres voor uw feest!
Skip to content. Homepage Robert 2019-01-11T1030200100.: Shorty and the Blond. Shorty and the Blond. Het dak gaat eraf! Shorty and the Blond. Shorty and the Blond. Shorty and the Blond. Shorty and the Blond DJ Vocals. Een zanger en/of zangeres en DJ die samen elk feest tot een écht feest maken. Kwaliteit, dansgarantie, swingen met die heupen en handen in de lucht!
spreker inhuren
Allround feestzanger entertainer.
Allround feest zanger entertainer: Het is ook mogelijk een combinatie van live muziek, zanger en feest DJ neer te zetten bij een optreden. Dit optreden wordt dan de gehele avond non-stop voorzien van muziek en verzorgd. Omdat Roel jaren lange ervaring heeft ook als feest DJ kan hij deze combinatie aanbieden, tegen een zeer scherpe prijs.
feestmuziek bruiloft
Zanger en DJ in 1. Dit is DE zingende DJ van Nederland!
Maar wat dacht je van de combinatie van een zanger en dj in één? De zingende DJ is erg flexibel in wat voor genres die draait. Afhankelijk van de ambiance die je zoekt is er een ruime keus aan mogelijkheden die in te huren zijn voor verschillende situaties.
tafelgoochelaar prijs
Artiesten boek je eenvoudig online Plugify.
seo ranking
Zanger JoJo de zingende DJ maakt van UW feest een Knalfeest! Muzikanten, Artiesten en Dj's' Marktplaats.nl.
Zanger JoJo de zingende DJ maakt van UW feest een Knalfeest! 43004 43004 x gezien 66 66 x bewaard sinds 29 okt. Hallo, ik ben JoJo de zingende DJ en ik ben werkzaam in heel Nederland voor 375, voor de hele avond excl.
slotenmaker den haag
Zanger en DJ in 1 voor uw bruiloft, feest of evenement Singer in Suit.
Singer in Suit is stijlvol en representatief. Ideale live combinatie. Singer in Suit is een echte, professionele allround zanger en niet zomaar een dj die met plaatjes meezingt. Hij is ook als dj thuis in allerlei stijlen, met zowel de laatste hits als de onvergetelijke classics. Hij heeft de beschikking over veel commerciële muziek en kan eigenlijk met elk feest of publiek overweg. Singer in Suit is met recht zanger én dj in 1. Een geschikte en originele live combinatie voor vele opdrachtgevers en feesten in binnen en buitenland.
ns spoor
EEN ZANGER, ZANGERES OF MC BOEK JE BIJ MUSICALIVE.
Musicalive werkt ook met het concept van de Movable Dj, een kleine Dj opstelling, waarbij de Dj tegelijkertijd zanger of zangeres kan zijn. De zangeres lift mee op de beats van de gekozen muziek en slingert net dat beetje extra energie de zaal in.
add user to adwords

Contacteer ons