Zoeken naar dj en zanger

dj en zanger
zanger - Nederlandstalige Artiesten boeken / Twilight Entertainment.
Mocht de Nederlandstalige artiest welke u wilt boeken niet terug te vinden zijn neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina of telefonisch tel: 0497-360718. Selecteer op alfabet. Zoek in artiesten. Bloed, zweet en tranen. Hollands got Talent. House of Talent. The Voice Kids. The Winner Takes It All. Duitse Act / zangers en Artiesten. The Voice of Holland. Maak een keuze uit de mogelijkheden. Vorige pagina Volgende pagina. Jan Smit Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit als lid van het koor De Zangertjes van Volendam op tienjarige leeftijd in Volendamse klederdracht het podium om met BZN-zangeres Carola Smit he Lees meer. Nick en Simon Nick en Simon gaven in oktober 2011 concerten in het GelreDome én degenen die het spektakel moesten missen is de 2cd/dvd-combinatie Symphonica In Rosso verschenen. Een uni Lees meer. Guus Meeuwis De Brabantse Guus Meeuwis begon 16 jaar geleden aan zijn succesverhaal. In 1994 won hij samen met zijn band Vagant het Studentensongfestival in Tilburg met het nummer Het is ee Lees meer.
zanger - BASF, Janssen Pharmaceutica, Midas.
In tegenstelling tot de meeste bands van dit kaliber zorgt The M-Band voor een muzikale lijn die opbouwend is. Zij brengen 3uur live muziek met als kers op de taart een geweldige dansset van 1 uur, gevolgd door opbouwend discobarwerk op topniveau.
Zanger Klaus: Klaus en DJ.
Klaus nu ook samen te boeken met DJ. Vanaf heden bestaat er ook een mogelijkheid om Klaus te boeken met een DJ. Dit om de sfeer nog meer te verhogen en om nog beter en sneller de wensen van het publiek te vervullen. Het is voor mij als zanger onmogelijk om alle liedjes in mijn repertoire te hebben en zeker de nieuwste songs vallen niet mee!
goochelaar inhuren kosten
Zanger en DJ in 1 voor uw bruiloft, feest of evenement Singer in Suit.
De dj en zanger kunt u hier dus in één keer boeken. Singer in Suit is erg allround en daardoor breed inzetbaar. Entertainment als zanger en dj is geschikt voor vele gelegenheden, waaronder een bruiloft, bedrijfsfeest, personeelsfeest, trouwfeest, evenement of een verjaardagsfeest.
rock bands nederland
bruiloft met dj en zanger.
Joost treed tijdens bruiloften en partijen nu op in een leuk en nieuw concept compleet met DJ Boot en daarvoor geldt momenteel een hele leuke aanbiedingsprijs! Deze prachtige uitgelichte DJ Boot met TV schermen waarop uw afbeeldingen en fotos worden geprojecteerd zal zeker niet mis staan op de mooiste dag uit uw leven.Natuurlijk voorzien van de door de DJ gedraaide lekkerste 7080 muziek en de laatste hits van nu met 2x een live spetterend optreden van een zanger of zangeres maken uw feest compleet! Boek daarom nu voor uw bruiloft deze Bruiloft DJ show.
tafelgoochelaar prijs
Shorty and the Blond Dj zanger en zangeres voor uw feest!
Shorty and the Blond DJ Vocals. Een zanger en/of zangeres en DJ die samen elk feest tot een écht feest maken. Kwaliteit, dansgarantie, swingen met die heupen en handen in de lucht! Naast dat ze een onwijs leuk repertoire aan nummers hebben en goede klank, zijn ze ook flexibel.
Keyboost France
Zangerdj.nl DJ zanger en zangeres voor bruiloft/feest.
Gaat u trouwen? Zoekt u nog een gezellige en professionele act voor uw bedrijfsfeest? Wilt u uw jubileum vieren? Dan bent u bij het team van ZangerDJ.nl in goede handen. Het brede repertoire van de zanger en de overvolle muziekkoffer van de DJ. zorgen ervoor dat uw gasten op hun muzikale wensen worden bediend! Check onze recensies of neem direct contact met ons op!
google adwords sign in
Zanger LimitlessDJs.
Net als de andere live-artiest in combinatie met DJ concepten, is ook het conept DJ zanger of zangeres een extra toevoeging aan de DJ. Het verschil met de live-instrumentalisten bij de DJ is dat de zangeres het meest persoonlijke en menselijk instrument toevoegt aan de muziek dat bestaat: haar/zijn stem.
macbook
Ruud de Muzikant, Zanger en Diskjockey.
dj ruud/zanger ruuddemuzikant. Ik verzorg met veel plezier leuke optreden op bruiloften, kermissen, carnaval, schutterij of andere feestgelegenheden. Mijn muziek is bedoeld voor jong en oud en voor zowel kleine als grotere groepen mensen. De liedjes zijn voornamelijk in het Limburgs, maar ook Duitstalig en covers. Er is voor iedereen wat wils, waarbij een flinke portie gezelligheid voorop staat. Daarnaast kunt u bij mij terecht als u een discjockey zoekt voor het draaien van leuke muziek op uw feestje. WELKOM OP DE SITE VAN RUUD DE MUZIKANT, ZANGER EN DISKJOCKEY.
slotenmaker den haag
Maurice Fermont Zanger/Presentator/DJ Zanger / DJ / Presentator.
Nacht Na Nacht. Noeits mier nao hoes! Zing met mich met! Nacht Na Nacht. Ik ga leven. Noeits mier nao hoes! mij op Facebook. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Ontvang informatie over de laatste releases en de nieuwste videoclips!
ns spoor
3FM-dj Michiel belt met zanger Snow Patrol over nieuwe single NPO 3FM. appen. Pijl omlaag. Pijl omhoog. bellen-round. bericht. cart. chat-round. Pijl omlaag. Cirkel. conversation. disc. euro. facebook
We all did our own thing for a bit" Zelf heeft de zanger zich vooral gefocust op co-writing en het schrijven van soundtracks voor films. Maar vijf jaar geleden begon het toch weer te kriebelen, dus begon Gary aan een nieuw Snow Patrol-album dat binnen een jaar klaar moest zijn.
Moz

Contacteer ons